Search

2 små underverk för din hud av SkinCeuticals!

"En vacker hud kräver omtanke och tid. Skynda långsamt är mitt motto."     


"Av mig får kunden verktygen att ständigt förbättra och fortsätta sin hudvård hemma i den takt som krävs. Det jag gör på kliniken är 50 % av jobbet - resten kräver underhållning av kunden själv. Det är så verkliga resultat växer fram"

Mina två favorit produkter just nu är ett riktigt Power Couple


Dessa två små underverk jobbar både förebyggande och korrigerande - en röd tråd i all min hudvård och rekommendationer.


Phloretin CF - Prevent ( morgon och kväll )

Serum fungerar som en katalysator för övriga produkter därför är det A-O i din hudvård.

Phloretin CF är ett koncentrerat antioxidantserum som hjälper till att skydda huden mot skadliga fria radikaler. Det stärker även hudens elasticitet och fasthet, samt korrigerar fina linjer och ger en jämnare hudton.Blemish + Age defense. ( Morgon och kväll )

Looking for Glow?!?! du behöver inte söka längre - THIS IS IT 

Blemish + Age Defense är ett oljefritt, exfolierande koncentrat för en oren och fet, mogen hud. Serumet behandlar blemmor och inflammerade finnar, samtidigt som det jobbar aktivt på fina linjer, vidgade porer, och post-inflammatorisk hyperpigmentering. En kombination av dioicsyra, AHA och BHA motverkar tilltäpptheter och balanserar talgproduktionen, förbättrar hudtexturen samt gör huden klarare.


Kontakta mig för en kostnadsfri konsultation så tar jag hand om dig och din hy's behov.

073-5134798 Sms funkar bäst att nå mig på till en början.