top of page
PHOTO DAN KULLBERG FINAL HIGH RES RECLAIM BEAUTY 2112113 5 YEARS USAGE RIGHTS 9007.jpg
SORTIMENT

Nedan kan du läsa mer om produkterna i ENVIRON serien och vad de har för effekt.

FOCUS CARE RADIANCE+

VITAMINS - ANTIOXIDANTS - MOISTURISERS

Focus Care Radiance+ innehåller olika kombinationer av vetenskapligt undersökta ingredienser som kan hjälpa till att förbättra utseendet av en ojämn hudton. Genom att kombinera den revolutionerande Mela-Smart Systemet med din dagliga rutin av vitaminuppsättingsystemet kommer din hud att se mer jämn, strålande och frisk ut.

FOCUS CARE SKIN TECH+

VITAMIN A - ANTIOXIDANTS - PEPTIDES

Focus Care Skin Tech+ . Denna serie är designad för att användas med våra Skincare produkter för att hjälpa till att förbättra utseendet på specifika hudtillstånd i både ansikte och hals.

YOUTH ESSENTIA

Vitamin A - Antioxidanter - Peptides - Moisturisers

Focus Care Youth+ innehåller olika kombinationer av vetenskapligt undersökta ingredienser som kan hjälpa till att leverera ungdomsförbättrande förmåner. Genom att lägga till Youth+ Serien till ditt dagliga vitaminuppsättingsystem kan den hjälpa din hud att se synbart yngre och slätare ut.

FOCUS CARE CLARITY+

Correction

Focus Care Calrity+ innehåller olika kombinationer av vetenskapligt undersökta ingredienser som kan hjälpa till att förbättra utseendet av en utbrutningsbenägen hud. Detta innovativa 3-fas system erbjuder en komplett hudvårdslösning som är tuff mot självförtroendekrossande  utslag men lätt mot huden. Rengör, kontrollera och rensa din väg till fri, frisk hud.

FOCUS CARE COMFORT+

Relieve and soothe sensitive skin

Focus Care comfort+ innehåller olika kombinationer av vetenskapligt undersökta ingredienser som kan hjälpa till med komforthöjande födelar för känslig hud, vilket gör att den känns bättre och ser friskare ut. Genom att lägga till produkter från detta sortiment till din dagliga vitaminuppsättingsystem kan du hjälpa din känsliga hud att se vackrare ut och kännas lugnare.

FOCUS CARE MOISTURE+

Moisture

Fokus Care Moisture+ innehåller olika kombinationer av vetenskapligt undersökta ingredienser som kan hjälpa till att ge fukthöjande fördelar till uttorkad hud, vilket gör att den ser friskare och återfuktad ut. Genom att lägga till Moisture+serien till din dagliga vitaminuppsättingsystem kan du hjälpa din matta och torra hud att se återfuktad fräsch ut.

BODY ESSENTIA

Vitamins- Antioxidanter -  Moisturisers

Denna serie innehåller en mycket effektiv kombination av kraftfulla vitaminer, antioxidanter och fuktkrämer som arbetar tillsammans för att hjälpa till att skapa en jämn, slätare hud som ser friskare ut.

SUN CARE RANGE

Sunprotection

Vetenskapligt avancerat, komplett solskydd som ger brett spektrum UVA+ UVB-skydd och försvar av fria radikaler med potenta antioxidanter och andra kraftfulla ingredienser.

SKIN ESSENTIA+

Vitamine A, C and E - Antioxidants

Vackert strålande och frisk hud har rätt nivåer av vitamin A. En del av Environs branschledande Vitamin STEP-UP SYSTEM™, den nya Skin EssentiA®-serien innehåller en kombination av vitamin A, C och E, kraftfulla antioxidanter och andra viktiga ingredienser som hjälper till att avslöja hudens naturliga skönhet.

FOCUS CARE YOUTH+

Younger looking and smoother

Focus Care™ Youth+-serien innehåller olika kombinationer av vetenskapligt undersökta ingredienser. Det hjälper till att ge fördelar som ökar hudens ungdom. Genom att lägga till Youth+-serien till din dagliga Vitamin STEP-UP SYSTEM™-kur kan du hjälpa din hud att se synbart yngre och slätare ut längre.

bottom of page