0735134798

©2019 by Reclaim Beauty. Proudly created with Wix.com

VÅR FAVORITPRODUKTER

Nedan kan du läsa mer om våra bästsäljande hudvårdsprodukter

Snip20191001_5.png
RETINOL-0.5[1].jpg
Snip20191001_8.png

HA INTENSIFIER

Correct

H.A. Intensifier Corrective Serum är ett fylligt gelserum som förbättrar hudens spänst, fyllighet och stärker dess naturliga produktion av hyaluronsyra (H.A) med upp till 30%. Innehåller en hög koncentration av ren hyaluronsyra samt proxylane™, som ökar hudens fukthalt direkt och på sikt. Motverkar även nedbrytningen av naturligt förekommande hyaluronsyra för att bevara hudens fyllighet. Torrhetslinjer slätas ut och rynkor blir mindre framträdande. Lakritsextrakt och lila risextrakt jämnar ut hudtonen och gör huden mer klar.

RETINOL 0.5

Correct

Användning: Till normal, fet / oren hud med åldertecken, ev. med pigmentering. Appliceras endast på kvällen efter rekommendation. Applicera ett tunt lager före nattcreme / antioxidant. En anpassningsperiod rekommenderas vid första användningen. Beskrivning: Nattcreme som hjälper till att reducera uppkomsten av ålderslinjer, rynkor och pigmentförändringar i huden

BLEMISH + AGE DEFENSE

Correct

Användning: Till fet / oren hud ev. med åldertecken. Appliceras på ansikte och hals, morgon och kväll. Beskrivning: En formula som reducerar orenheter samt tecken på åldrande.

Snip20191003_64.png
Snip20191003_62.png
Snip20191003_63.png

C E FERULIC

Correct

Användning: Till normal eller torr hud, ev. med tendens till rodnad. 4-5 droppar appliceras på morgonen på väl rengjord hud. Beskrivning: Potent, aktiv antioxidant kombination som stärker hudens naturliga skydd mot fria radikaler. Korrigerar fina linjer, rynkor och ger en jämn hudton.

AOX EYE GEL

Prevent

Användning: Till alla hudtyper. Appliceras på morgonen under ögonen samt precis under ögonbrynen. Undvik ögonlocken. Beskrivning: Innovativ ögongel som bidrar till att stärka hudens naturliga skydd mot fria radikaler. Reducerar förekomsten av påsar och mörka ringar under ögonen

FACE CREAM

Återfuktande

ace Cream är en lätt lotion, speciellt utvecklad för att bekämpa fuktförlust och behandla de första tecknen på hudåldrande, såsom rynkor och glåmighet. Har en silkeslen formula som verkar uppstramande, mjukgörande och djupt återfuktande. Sojaprotein ger huden förbättrad spänst och stimulerar hudens hyaluronsyraproduktion, medan grönt te, vitamin E och antioxidanten silymarin skyddar mot fria radikaler. Grapefrukt-, sesam, solros- och soljabönsolja hjälper till att bevara fukten i huden, genom att reparera den lipida hinnan.