Skinceuticals-9.jpg

VÅRA PRODUKTER - SKINCEUTICALS

SkinCeuticals står för mycket effektiva formuleraingar som är skapade med det bästa som vetenskapen och naturen har att erbjuda. SkinCeuticals grundades 1994 och är en hudvårdsserie hängiven till forskningen och utvecklingen av innovativ hudvård. Genom klinisk forskning, konsumentbildning och multi-funktionella produkter förbättrar SkinCeutials hudens genomgående välmående. SkinCeutials designades för att bekämpa synliga ålderstecken med hjälp av naturliga botaniska extrakt och vetenskapligt avancerad hudvård. Deras c vitamin serum, super antioxidant behandlingar, återfuktare, bredspektrumsolskydd och alfa-hydroxisyror använder rena bio-tillgängliga ingredienser för att förbättra tillståndet hos åldrande hy.

 

SKIN ESSENTIA

Jag erbjuder ett stort utbud av fantastiska Environ produkter. Skin Essentia är anpassad efter en normal hudtyp. Fråga gärna mig om du undrar vilket produkt som passar bäst för just dig.

200ml-moisturising-toner.png

MOUSTIRISING TONER

200ml-cleansing-lotion.png

CELANSING LOTION

50ml-clay-masque.png

CLAY MASQUE

100ml-pre-cleansing-oil.png

PRE CELANSING OIL

50ml-avst-moisturiser-5.png

EYE MAKEUP REMOVER

50ml-avst-moisturiser-1.png

AVST MOISTURISER 1

50ml-avst-moisturiser-2.png

AVST MOISTURISER 2

50ml-avst-moisturiser-3.png

AVST MOISTURISER 3

50ml-avst-moisturiser-4.png

AVST MOISTURISER 4

50ml-avst-moisturiser-5.png

AVST MOISTURISER 5

50ml-avst-gel.png

AVST GEL

15ml-eye-gel.png

EYE GEL

 

VÅR FAVORITPRODUKTER

Nedan kan du läsa mer om våra bästsäljande hudvårdsprodukter

Snip20191001_5.png
RETINOL-0.5[1].jpg
Snip20191001_8.png

HA INTENSIFIER

Correct

H.A. Intensifier Corrective Serum är ett fylligt gelserum som förbättrar hudens spänst, fyllighet och stärker dess naturliga produktion av hyaluronsyra (H.A) med upp till 30%. Innehåller en hög koncentration av ren hyaluronsyra samt proxylane™, som ökar hudens fukthalt direkt och på sikt. Motverkar även nedbrytningen av naturligt förekommande hyaluronsyra för att bevara hudens fyllighet. Torrhetslinjer slätas ut och rynkor blir mindre framträdande. Lakritsextrakt och lila risextrakt jämnar ut hudtonen och gör huden mer klar.

RETINOL 0.5

Correct

Användning: Till normal, fet / oren hud med åldertecken, ev. med pigmentering. Appliceras endast på kvällen efter rekommendation. Applicera ett tunt lager före nattcreme / antioxidant. En anpassningsperiod rekommenderas vid första användningen. Beskrivning: Nattcreme som hjälper till att reducera uppkomsten av ålderslinjer, rynkor och pigmentförändringar i huden

BLEMISH + AGE DEFENSE

Correct

Användning: Till fet / oren hud ev. med åldertecken. Appliceras på ansikte och hals, morgon och kväll. Beskrivning: En formula som reducerar orenheter samt tecken på åldrande.

Snip20191003_64.png
Snip20191003_62.png
Snip20191003_63.png

C E FERULIC

Correct

Användning: Till normal eller torr hud, ev. med tendens till rodnad. 4-5 droppar appliceras på morgonen på väl rengjord hud. Beskrivning: Potent, aktiv antioxidant kombination som stärker hudens naturliga skydd mot fria radikaler. Korrigerar fina linjer, rynkor och ger en jämn hudton.

AOX EYE GEL

Prevent

Användning: Till alla hudtyper. Appliceras på morgonen under ögonen samt precis under ögonbrynen. Undvik ögonlocken. Beskrivning: Innovativ ögongel som bidrar till att stärka hudens naturliga skydd mot fria radikaler. Reducerar förekomsten av påsar och mörka ringar under ögonen

FACE CREAM

Återfuktande

ace Cream är en lätt lotion, speciellt utvecklad för att bekämpa fuktförlust och behandla de första tecknen på hudåldrande, såsom rynkor och glåmighet. Har en silkeslen formula som verkar uppstramande, mjukgörande och djupt återfuktande. Sojaprotein ger huden förbättrad spänst och stimulerar hudens hyaluronsyraproduktion, medan grönt te, vitamin E och antioxidanten silymarin skyddar mot fria radikaler. Grapefrukt-, sesam, solros- och soljabönsolja hjälper till att bevara fukten i huden, genom att reparera den lipida hinnan.